Kaupunkilaiskepulin (h)ajatelmia

World Series of Pokerin pääturnaus huipentuu Las Vegasissa

  • Kuvankaappaus streamista @ ESPN
    Kuvankaappaus streamista @ ESPN
  • Finaalipöydän palkinnot.
    Finaalipöydän palkinnot.

Juuri tällä hetkellä Las Vegasissa pelataan erään urheilun suurtapahtuman huipentumaa: kesällä alkaneen World Series of Pokerin yhdeksän jäljelläolevaa pelaajaa taistelevat kymmenen miljoonan dollarin palkintopotista. Suomessa tämä valtava tapahtuma ei valitettavasti saa ansaitsemaansa huomiota.

 

Yleisradion toiminta on järjetöntä siinä, että he lähettävät kaikenmaailman toisarvoisia urheilu- ja kulttuuritapahtumia vuodesta toiseen, mutta ei tätä valtavan suositun turnaussarjan päätöshuipentumaa. Toisin on rapakon takana ja monissa maissa Euroopassa, missä tätä suurlajia voi seurata suorana. Itsekin pelasin World Series of Pokerissa tänä vuonna ja olisin mieluusti nähnyt Yleisradiosta kerrankin katsomisen arvoista ohjelmaa. Tätä lajia pelaa myöskin kuusinumeroinen määrä suomalaisia: miksi heitä ei huomioida ohjelmahankinnoissa?

 

Maksullinen stream löytyy ESPN:n sivuilta (2,99€ 7 päivältä, turnaus jatkuu huomenna keskiviikona aamuyöllä): http://www.espnplayer.com/espnplayer/wsop

 

WSOP:n turnausseuranta kirjallisena löytyy täältä: http://www.wsop.com/tournaments/updates.asp?rr=5&grid=1052&tid=13665&dayof=3978

 

Lisää pokeriaiheisia kirjoituksiani löydät tuolta: http://www.pokerinpelaaja.com/artikkelit.html

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän eskovirri kuva
Esko Virri

Ja tätä finaalipöytää, jota on perinteiden mukaan odotettu neljä kuukautta kutsutaan "November Nineksi". Pelaajilla on siis ollut aikaa valmistautua finaalipöytään kunnolla.

Käyttäjän eskovirri kuva
Esko Virri

Tässä linkki tarkempiin pelaajaesittelyihin: http://www.pokernews.com/news/2014/11/get-to-know-...

Mukana siis sekä norjalainen että ruotsalainen. Suomen huiput loistavat poissaolollaan, ei varmasti vähiten RAYn pokeriin kohdistamasta kurjistavasta vaikutuksesta johtuen.

Käyttäjän eskovirri kuva
Esko Virri

Puheenaiheeseen liittyvää