Kaupunkilaiskepulin (h)ajatelmia

Pokerinpelaajan arkipäivä

Herättyäni taas vaihteesta "päiväunien jälkeen" tuossa keskiyöllä tuli vähän tarvetta miettiä unirytmiä joka sopisi pokerinpelaajalle. Liian usein unirytmit heiluvat kaikenlaisen vähemmän tärkeän takia ja koska olisi tärkeä olla hyvässä vireystilassa pokeria pelatessa, olisi jonkinlainen päivärytmi kohdallaan.

 

Vaikka tänä keväänä onkin vielä tiedossa opintoja yliopistolla ja ammattikorkeakoulussa, pitäisi muuten elämisen lähteä pääosin pokerinpelaamisen ehdoista toki mahdollistaen niin normaali sosiaalinen elämä kuin mahdollista.

 

Tässä nyt esimerkinomaisesti "tavallinen päivä pokerinpelaajan elämässä". Motivaattorina ja esimerkkinä käytin Miikka Anttosen kirjoitusta: http://www.city.fi/blogit/2706/a+day+in+the+life/121653 

 

13.00-14.00 Herätys ja kaikkea siihen kuuluvaa - torkkunäppäin ahkerassa käytössä - todella kevyt aamiainen

 

14.00-16.00 Kaiken maailman juoksevien asioiden hoitoa, tylsää normielämää kuten kaupassa käyntiä tms. Välillä kiva lähteä ihan vain shoppailemaan vaikka kaupoille tai miksei vaikka kirpparille tai antikvariaattiin. Olen ehkä vanhakantainen mutta minusta on noin miljoona kertaa mukavampi lukea kirjaa analogisessa muodossa kuin tietokoneen näytöltä -> on jo useampi hyllymetri monenlaista kirjallisuutta.

 

Joskus käytän tätä aikaa myös pokeripelien suunnitteluun ja pieneen opiskeluun. Tällä hetkellä se tosin tarkoittaa liikaa pokerifoorumeiden geneeristä selausta josta saatava hyöty ei ole suuren suuri.

 

16.00-18.00 Vapaa-aikaa, esimerkiksi leffassa tai sarjoja katsellen. Ehkä vähän enemmän voisi myös harrastaa liikuntaa tässä ja etenkin vähentää tietokoneella roikkumista.

 

18.00-19.00 "Lounas" - päivän isoin ateria - usein ravintola-ateria tai vähintään lähikiinalaisesta kopattu normiannos -> vakipaikan annoksesta saa kätevästi kaksi annosta, isomman tähän ateriaan ja pienemmän vaikka iltapalaksi.

 

Hyvistä ruokapaikoista näin lihasta ja maustetusta ruoasta pitävän pokerinpelaajan  näkökulmasta kirjoitan joskus toiste. Olen suunnilleen allerginen S-ryhmän syöttölöille.

 

19.00-02/03 Pokeriturnauksia - aloitusaika voi vaihdella esimerkiksi 17.30-22 välillä ja joskus jätän session lyhyeen - hyvä fiilis on tärkeä pelaamiseen. Tunnin välein on muutaman minuutin tauko, jolloin pyrin ainakin nousemaan tuolista ja ottamaan muutaman askeleen.

 

Jos pelit menivät huonosti - 02-03 lenkille tai kuntosalille purkamaan vitutusta. Näin ainakin suunnittelen - kuntosalilla en ole koskaan käynyt intin pakollisten kertojen lisäksi, mutta vieressä on 24/7-kuntosali jossa voi myös talvisin käyttää juoksumattoa liukkailla keleillä.

 

03.00-04.00 Rentoutumista sohvalla hyvän kirjan tai sarjan parissa + iltapalaa

 

~04.00-04,30 Nukkumaan

 

Toki joka päivä ei pelata tai pelataan vähemmän eivätkä pelit pääty koskaan turnauspelaajalla aivan samaan aikaan. Turnausmenestys voi venähdyttää pelien lopettamista, mikä toki on aina positiivista. Ja jos on hyvää illanviettoa / reissua tiedossa niin sitten pokerit joustavat ja kuten kaikkien ihmisten arjessa kyllä työstä keskimäärin pitää 1-2 vapaapäivää viikossa saada. Mutta noin yleensä.

 

Joskus pitää kyllä tehdä empiirinen esimerkki suhteellisen tavallisesta pokerinpelaajan viikosta. Yleensä pyrin täytenä työviikkona pelaamaan pokeria noin 40 tuntia, mutta tällaiset viikot opintojen ohessa ovat jääneet varsin vähälle. Ja toisaalta pokeriturnausten pelaamiseen kuuluu tietty periodisuus: hyvien turnaussarjojen tai muiden promootioiden aikana kannattaa painaa enemmän ja levätä sitten myöhemmin.

 

P.S. Älä siis soita minulle yhdeksältä yöllä. Etenkin jos olet puhelinmyyjä.

 

P.P.S. Mietin pitkään että minkä aiheen alle tämä kirjoitus menisi. Pokerin määritelmä sopisi neljänkin vaihtoehdon alle kuudesta, mutta mennään nyt tällä urheilu-liitteellä. Onhan pokeriuutisetkin yleensä urheilu-uutisten alla.

 

P.P.P.S. Jos pokeri- peliaiheiset kirjoitukset muuten kiinostavat niin pokeriblogini löytyy tuolta: http://pokeriblog.blogspot.fi/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän pekuchka kuva
Pekka Karttunen